Kouzelník

Jsem rád, že se můžeme setkat prostřednictvím těchto internetových stránek a doufám, že zde naleznete informace, které hledáte a těším se, že se s Vámi budu moci přivítat i na některých z mých vystoupení.

Oslava narozenin s kouzelníkem

Hledáte zábavný program pro Vaši oslavu narozenin? Nebo chcete věnovat nezapomenutelný zážitek jako dárek?  Kouzelník Ondřej Sládek Vám nabízí originální program na oslavu narozeni jak pro děti, tak i pro dospěle, při kterém  se všichni hosté perfektně pobaví. Dopřejte si oslavu narozenin s kouzelníkem, na kterou budete rádi vzpomínat.



Ideální program pro oslavy narozeni je hlavní kouzelnické vystoupení na hudbu plné neuvěřitelných kouzel a po  skončení hlavního programu probíhá  mikromagie. Interaktivní program, při kterém kouzelník zapojuje zábavnou formou oslavence a všechny přítomné. Po domluvě je možné hosty naučit i kouzlit.

Oslava narozenin pro dospělé i děti

Program je plný zábavy a je vhodný pro všechny generace a po domluvě je možný mix  programu pro děti a pro dospělé.  Děti si navíc z oslavy narozenin odnesou domu na památku vymodelovaný balónek. Vymodelovaný balónek si děti mohou vybarvit podle svých představ, aby byl ještě pěknější. Děti se také samy můžou naučit některé jednodušší zvířátka.



Kouzelník pro Vaši oslavu narozenin

Máte zájem uspořádat oslavu narozenin s kouzelníkem?  Pro více informací nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Kouzelník Ondřej Sládek Vám promění narozeninovou oslavu v zážitek, na který se jen tak nezapomíná.

Délka programu: 20-120 minut. Dle dohody a počtu hostů.

 

Cena vystoupení

Chcete si tento program objednat nebo se dozvědět cenu za vystoupení?

Připravíme cenovou nabídku přímo pro Vás a pošleme Vám ji na e-mail. Stačí vyplnit Vaši e-mailovou adresu, místo konání a obsah zprávy. Vše nám ihned dorazí na e-mail a odpověď včetně cenové nabídky můžete očekávat obvykle do pár hodin.

* Takto označené položky jsou povinné a je nutno je vyplnit.

 

 

 

Kouzelník Ondřej Sládek

Prohlédněte si mé kouzelnické vystoupení a přesvědčte se o mých kvalitách.

Zobrazit všechna videa

Máte dotaz?

(+420) 737 436 865