Kouzelník

Jsem rád, že se můžeme setkat prostřednictvím těchto internetových stránek a doufám, že zde naleznete informace, které hledáte a těším se, že se s Vámi budu moci přivítat i na některých z mých vystoupení.

Kouzelník na ples

Uvítali byste rádi kouzelníka na Vašem plesu nebo maturitním večírku? Hledáte někoho, kdo mezi Vaše hosty vnese přímo čarovnou atmosféru a ukáže jim řadu zajímavých triků? Pak je pro Vás kouzelník na ples tou nejlepší volbou! Na plesech se hosté velmi rádi baví, smějí se různým situacím a v neposlední řadě touží po nevšedních zážitcích, které jim dokáže zajistit právě náš kouzelník.



Ples s kouzelníkem

Kouzelník na ples Vám může ukázat hned několik zajímavých vystoupení. Přejete si mezi hudebními vstupy kapely zapojit vystoupení na hudbu? Náš kouzelník na ples Vám pomocí nevšedních fíglů, magických kouzel a manipulace na hudbu vykouzlí údiv na tváři.

Dále Vám můžeme poskytnout interaktivní mikromagii mezi hosty, která může probíhat za doprovodu kapely na plese. Toto všechno Vám můžeme nabídnout, jak na plesy, tak i na maturitní večírky.

Profesionální kouzelník na Váš ples

Pokud Vás naše nabídka zaujala a rádi byste kouzelníka na Váš ples uvítali na Vaší akci, či maturitním večírku, neváhejte vyplnit náš kontaktní formulář níže nebo v záložce kontakt. Pro bleskovější komunikaci nás můžete kontaktovat telefonicky a my Vám rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy. Budeme se těšit!

 

Cena vystoupení

Chcete si tento program objednat nebo se dozvědět cenu za vystoupení?

Připravíme cenovou nabídku přímo pro Vás a pošleme Vám ji na e-mail. Stačí vyplnit Vaši e-mailovou adresu, místo konání a obsah zprávy. Vše nám ihned dorazí na e-mail a odpověď včetně cenové nabídky můžete očekávat obvykle do pár hodin.

* Takto označené položky jsou povinné a je nutno je vyplnit.

 

 

 

Kouzelník Ondřej Sládek

Prohlédněte si mé kouzelnické vystoupení a přesvědčte se o mých kvalitách.

Zobrazit všechna videa

Máte dotaz?

(+420) 737 436 865