Kouzelník

Jsem rád, že se můžeme setkat prostřednictvím těchto internetových stránek a doufám, že zde naleznete informace, které hledáte a těším se, že se s Vámi budu moci přivítat i na některých z mých vystoupení.

Kouzelnické vystoupení s asistentkou

Prostoupení asistentky přes kouzelníkovo tělo

Ukázková iluze, kdy iluzionista je uzavřen do velké bedny, která vypadá jako mučící nástroj. Asistentka přistoupí k bedně ze zadu a přes jeho tělo prorazí ruku. Tu pak vytáhne nazpět a vzápětí se začne protahovat přes něj skrz a ve finální fázi prostoupí celou bednou i celým iluzionistovým   tělem. Jedná se o velmi efektní iluzi doplněné emotivní hudbou a dalšími atraktivními prvky.


Propichování a zmizení hlavy

Iluzionista má skříňku, do které uzavře hlavu asistentky. Tu v okamžiku uzavření začne uzavřenou hlavu propichovat jedenácti ostrými noži. Po otevření předních dvířek hlava asistentky zcela zmizí a diváci vidí pouze zkřížené zapíchnuté ocelové nože. Iluze je doplněna atraktivní hudbou včetně  efektivních magických prvků.

 

Cena vystoupení

Chcete si tento program objednat nebo se dozvědět cenu za vystoupení?

Připravíme cenovou nabídku přímo pro Vás a pošleme Vám ji na e-mail. Stačí vyplnit Vaši e-mailovou adresu, místo konání a obsah zprávy. Vše nám ihned dorazí na e-mail a odpověď včetně cenové nabídky můžete očekávat obvykle do pár hodin.

* Takto označené položky jsou povinné a je nutno je vyplnit.

 

 

 

Kouzelník Ondřej Sládek

Prohlédněte si mé kouzelnické vystoupení a přesvědčte se o mých kvalitách.

Zobrazit všechna videa

Máte dotaz?

(+420) 737 436 865