Kouzelník

Jsem rád, že se můžeme setkat prostřednictvím těchto internetových stránek a doufám, že zde naleznete informace, které hledáte a těším se, že se s Vámi budu moci přivítat i na některých z mých vystoupení.

Mikromagie mezi hosty mistra ČR

Mikromagie mezi hosty v podání mistra České republiky, při které kouzelník Ondřej Sládek bude procházet v průběhu večera mezi hosty a předvede speciální kouzla přímo před Vašimi zraky a v  těsné blízkosti, čímž se můžete přesvědčit o naprosté autentičnosti triků a magie. Při mikromagii celou dobu diváci spolupracují s kouzelníkem a mají originální zážitek plný neuvěřitelných kouzel.



Mikromagie na Vaši akci

Mikromagie udělá na Vaši akci neuvěřitelný zážitek plný vzpomínek. Při mikromagii se provádí nejrůznější typy kouzel s žetony, mincemi, bankovkami, prstýnky a věcmi zapůjčenými od diváků, které beze stopy zmizí a opět se objevují. Ohýbání půjčených a podepsaných kovových předmětů, propichování bankovek, levitace, kouzla s kartami a další jiné triky. Po domluvě je možné hosty naučit jednoduché a efektní kouzla.

 

 

Mikromagie a kouzelnické vystoupení na hudbu

Velmi dobrým úvodem pro mikromagii je hlavní kouzelnické vystoupení na hudbu, které diváky překvapí a připraví je na následná kouzla v jejich těsné blízkosti.

 

Délka mikromagie: 60-180 minut. Nebo dle dohody. Působnost po celé České republice a SR.

 

Cena vystoupení

Chcete si tento program objednat nebo se dozvědět cenu za vystoupení?

Připravíme cenovou nabídku přímo pro Vás a pošleme Vám ji na e-mail. Stačí vyplnit Vaši e-mailovou adresu, místo konání a obsah zprávy. Vše nám ihned dorazí na e-mail a odpověď včetně cenové nabídky můžete očekávat obvykle do pár hodin.

* Takto označené položky jsou povinné a je nutno je vyplnit.

 

 

 

Kouzelník Ondřej Sládek

Prohlédněte si mé kouzelnické vystoupení a přesvědčte se o mých kvalitách.

Zobrazit všechna videa

Máte dotaz?

(+420) 737 436 865