Kouzelník

Jsem rád, že se můžeme setkat prostřednictvím těchto internetových stránek a doufám, že zde naleznete informace, které hledáte a těším se, že se s Vámi budu moci přivítat i na některých z mých vystoupení.

Moderní magie mistra České republiky

Strhující magická show v podání mistra České republiky, která je prováděná za doprovodu moderní hudby s přesně načasovanými hudebními efekty.  Deset nejzručnějších prstů v republice Vám předvede objevování a mizení svíček, kouzla s růžemi, šátky a kartami. Kouzelník Ondřej Sládek zaujme velmi náročnými ukázkami triků s malými a velkými kartami, taháním karet z pusy a střílením karet do publika, které doletí až k Vám.



Tento program byl na mistrovství České republiky oceněn prvním místem ve své kategorii a titulem mistra České republiky v moderní magii. Hodí se na všechny druhy společenských akcí. Tento program byl také velmi úspěšný v soutěži Česko - Slovensko má talent.

Délka programu: 10-30 minut. Program lze předvádět v jakémkoli prostoru a bez jakýchkoli úprav tohoto prostoru. Působnost po celé ČR a SR.

 

Cena vystoupení

Chcete si tento program objednat nebo se dozvědět cenu za vystoupení?

Připravíme cenovou nabídku přímo pro Vás a pošleme Vám ji na e-mail. Stačí vyplnit Vaši e-mailovou adresu, místo konání a obsah zprávy. Vše nám ihned dorazí na e-mail a odpověď včetně cenové nabídky můžete očekávat obvykle do pár hodin.

* Takto označené položky jsou povinné a je nutno je vyplnit.

 

 

 

Kouzelník Ondřej Sládek

Prohlédněte si mé kouzelnické vystoupení a přesvědčte se o mých kvalitách.

Zobrazit všechna videa

Máte dotaz?

(+420) 737 436 865